Saturday, May 28, 2011

BUJEI



videokeman mp3
Marry You – Bruno Mars Song Lyrics


done reading sutera dalam lukisan,,
memule cternye bg aku bese je,, macam novel2 yang len,,
oke,, aku pown ta taw novel2 laen mcm mane,,,maap2..


tapi then aku bace dan bace,, aku rase start dari bujei mengamuk lepas radio dye baru beli jatuh kat lantai..,, aku start tanak brenti bace,, perasaan bujei ue macam btol2 wujud,, tmasuk prasaan dye kat adila yg serbe salah patut ke.. ,,wahahaaa...


ta adil la,, bukan adila,, ending dye buat aku tercari muke surat seterusnye,, aku jamin korang yg da abis bace pown mesti belek 2 3 kali cari kan kan?? eleh,, malu na ngaku lak.. =.=


t lepas SPM,, aku na tulis sesuatu lah,, bukan tok dibace umum..


* * * * *
curently kat kampung nie,, baru tadi lepas kazen nikah,, oke,, hope kekal sampai akhir hayat.. 
lepas nie bole jadi pakcek.. 

p/s: huh,, MU vs BARCA
      BUJEI vs ALIAS

2 comments:

MuaR BuDak sTiLo said...

baru bce ke?
b4 standardize 2 aku dah habis bce ..
lmbt la kao !haha

akuamir said...

ahakz,, aku tade mase la na bace,, penat,, tapi balik artu baru bace,, best an..
tapi ade lagi yang belum bace pown lagi,, haish..