Monday, September 5, 2011

kemaS vs Skema

SALAM
=)
nampak tak persamaan kemaS ngan Skema tu,, "kema" tu dah same la kan,, cume kedudukan 'S' yang memainkan peranan.. so,, terbuktilah 80% dari kemas tu,, adalah skema.. eh!! ta caye cube kire,, 4 dari 5 hurup,, kali kan dengan %..

klo dikaitkan ngan rambut, ade orang cakap, jiwang adalah orang yang membelah rambut,, hha.. atau belah tengah adalah skema peperiksaan.. ta peduli lah,, ape salahnye belah tengah,, ape salahnye skema kan,, dekat 'kemas' lah tu.. :p


yang nie ape lak??


point aku cume na tanye jewp,, camne rambut yang kemas tapi ta macam skema?? huhh,, ade yg benci sangat lah tgok rambut yang pacak2 gitu


pinjam gambar
sukati korang lah kan nak suke yg mane, na hape2 ke lah kan.. tapi jangan lah dok pelik+heran klo nampak ade dak laki sibuk tacap rambut,, betul kan selai2,, nampak mmg tade efek lah kejadah hape tacap2 tgok sama juga.. same lah dengan kaum wanita yang sibuk membetulkan tudung,, apsal aku ta prasan pown pe yg berubahnya =,=..

and aku ta taw pown ape nye shawl la,, tataw beza nampak sama ja sumenye.. jarang gila lah na prasan,, klo prasan aku mesti tanya camni,,

"apsal si dia nampak lain??" (0.o)

"dye pakai tudung $#@%(tataw ape dye sebut)"

"ohh,," =,=

hurm,, aku bukanlah mat rambut.. tapi masa form 2, 3 dulu adalah sket.. sampai bounty reward $$$ aku tinggi lah dengan ustaz.. ustaz mesti kejar aku,, bole tetengah perhimpunan pagi ustaz gunting rambut aku,, punyelah dengki rambutku bahagian tengah je kene potong.. balik jumpe barber pown kene gelak,, BINAWE.. dye kate kene botak jer.. (T.T) eh,, kalau skali bole tahan,, tapi time nak PMR kena juga.. TRIAL PMR pown kena juga.. mmg pekse2 besar aku bersongkok,, ohh,, maybe ade berkat sendiri bile bersongkok.. hurm..


eh,, ini bukan waktu botak.. =,=
so,, aku na tunjuk sket arh gaye2 rambut yang terkenal masa kini dan selamanya..


hurm,, ramai ikut dah eh


spiky,,


walamak,, cam character game

jangan men2,, ramai ikut style camni mase zaman2 dye nie taw.. haha
yang ni..... hurm......
...........
dah dah!!! hentikan!!!

p/s: tergelak lah aku masa search gambar2 rambut yang tah hape2,, =) haish

9 comments:

Firdaus Sword said...

sangat seronoklah baca citer ko amir, lau aku tengah sedih msti ilang baca blog kau... atoyai!!! keep up the good work...

Firdaus Sword said...

sangat seronoklah baca citer ko amir, lau aku tengah sedih msti ilang baca blog kau... atoyai!!! keep up the good work...

akuamir said...

amboi ai,, sampai 2 komen same,,
apsal kau sedih lak nie??
pape pown tanx.. :)

MuaR BuDak sTiLo said...

wah ,amir dah maju .pe rahsia belog ngetop ?aku punya hampeh =='

akuamir said...

hurm,,, bace bismillah sebelum tekan new post,, bace lagi sebelom click publish,,haha.. :)

*aku tak buat pown :p

akuamir said...

blog kau hebat lah muar,, kita sama jer..

MuaR said...

banyak laa...

follower kao ramai ..

fa said...

hahahaa..kelakar...nice post!

akuamir said...

tanx.. :)