Thursday, August 25, 2011

puase di AG-2011

macam nie lah hidup seorang blogger yg dok asrama, kejap kejap aktif,, kejap kejap terbiar sebulan lebih,, =,=

oke,, bagi memberkati post kali nie,, aku isikan dengan isi2 yang dimampatkan seperti roti sardin,, gambar yang terbaik dari kandang, typing dari keyboard yang berwarne hitam..

sblom nie da pena pown brbuke kat asrama,, tapi tahun nie lebih bermakne sebab tahun akhir aku kat maktab & maybe tahun terakhir ktorang sume berkumpul sesame leh makan reramai camue,, knangan terakhir kaorang lah,,a!! 1st day aku da ta dapat sahur DS,,, ayam kot mase uee..*&*^!! tapi2,, 2nd last day baru lah aku dapat rase nasi goreng dengan ayam waktu sahur,,haha... biasenye tiap kali nasi goreng je mesti bangun dekat2 dalam kol 5.30.. agak menyirap la,, aku tido blek pedot,, ade ikhtiar, soad, atok, teddy, amzar skali,, time aku bangun tinggal sorang 2 je,, yg lain dah pergi sahur,, watdehh!!

then mase minggu 1st, aku ngan muiz dapat g bazar luar ngan ckgu fezali,, best ah rindu tgok original bazar,, :)

tapi kan,, tapi kan,, sepanjang ramadhan nie dak calon SPM kene amik pre-trial spm,, bagus gak ah kene kat bulan ramadhan nie, senang lah sket nak bangun pagi,, hey aku balance keyh same banyak bangun pkol 5 ngan 5.30,,haha..

dewan SPM

aku rase exam aku artu,, subjek sains aku cam trokkkkk sangat,, knapalah,, T.T

********************
dalam hari sabtu,, ckgu zazali ngan ckgu norafizah mrangkap ckgu hr aku, plak jemput g berbuke kat rumah dye yang ini free & mmg sedaplah, dengarnye ade yg gurl tolong masakkan skali kan.. ramai geng sekampit sini, tapi tayah nipu lah, aku taw korang gurl pown sampai lambat dan hanye tolong sket kan kan,,sudahla korang,,haha..
kuih buatan plajar eh
itu cume mkanan sebelum solat,, then ktorang solat pasue baru la makan perdane,,wahaa.. sebab sedap sangat, ta sempat amek pic lah makanan nye,, :")

n lg 1 event yg spesel bg aku berbuke ngan PRS, keyh,, maybe nie last time aku sebagai prs,, naik nie na plih pengganti dah.. patutnye aku 5 minit bersame aku artu,, tapi then sebab ade minggu aktiviti, exam 3 bulan,, then2 ta kene lah aku,,hahaaa.. melepas~~

kalinie prs g tomyam klasik,, sume g kcuali 2 org je pasal trlibat ngan jamuan badar,, buffet the best lah ~
klo g ngan family aku ta makan sebanyak ini,, GILA KAUU!! ada yang termuntah balik,, penoh gila perot..
makanan tok 10 orang ke?!

seb bek dok private room,, ktorang2 jelah kat dalamnye,, bole tapau senyap2 lagi,,hahahaa..
vip eh

hi~style



1st time PRS bergambar bersame :) kot
itulah, 4 gmbar ni da ckop kot bgatw yg best nye lah ta rugilah spend duet kat situ ,, sume org pown puas ati..
then,, semalam aku ngan family brbuke kat hotel,, aku tringat blik time2 brbuke ngan dak nie,, gelak2 je.. :)

p/s: jumpe nurrizq semalam waktu berbuke,

6 comments:

MuaR BuDak sTiLo said...

pe mksud kao balance 5 dgn 5.30?terasa aku ..

MuaR BuDak sTiLo said...

pe mksud kao balance 5 dgn 5.30?terasa aku ..

akuamir said...

lah yeke,,haha,, padan muke..

MuaR BuDak sTiLo said...

heh ,,

F.O.S said...

dua ronok!!!! beronok=ronok!!!

akuamir said...

haha.. betul2..