Friday, July 8, 2011

a trip to malacca,, (DP) only la kot



ceh,, bajet ah jauh,, dah biase sangat jalan melaka,, ta rase ape lah kan,, tapi spesel nye dak2 KL,, Johor,, Perak ade datang join skali,, walawe..

pelajar AG bersama Gajah
1st aku sampai,, jumpe dlu oty,, baudelaire,, syer ngan dian,, baru je jumpe,, dorang na gerak dah,, kat MC mase ue,, pasue tros jmpe syuk,, bulat,, ngan nuzran,, di situlah bermulanya bibip2 perjalanan...*mata bersinar


then kat MC jumpe lah lagi paan,, mahet,, teng,, azim,, nazmi.. gerak dari MC ke MP je pkol 1 lbih dah,, ue yang jadi ape ke jadah nye tah dalam bas ue..


kat DP jumpe syameer ngan sayyid yang da sampai pkol 10.45,, pergh sian gila.. yang klakarnye,, air mcD dye,, dye dah refill sampai 4 kali kat mCD tu,,haha.. malu betol..

2 jam lebih dye tunggu

tros g lepak mCD,, makan sket je,, manada banyak,, tapi main refill2 air jugak,,hahaha..


no description

lepas refill air,, jalan lg g wayang tgok tiket,,

bangge ngan air refill,, :)


we're all ready kids


see how long the ticket we have

mengisi ruang kekosongan sebelum movie start,, kami menunaikan kewajipan,, oh adakah riak ini??


DreamBox

oh bukan!! bukan dream box wajib,, silap2..


apsal cam ade yg ta kene ngan pic ni ek?


pasue cter start la kot..

bumblebee,, sentinel,, optimus

cter nie macam cter avatar sket,, bermule ngan banyak cakap,, tapi last2 aksi giler and ade gak yg buat org rase touching,, pasal witwicky ngan awek dye n pasal dye ngan bumblebee.. cter da best dah,, aku ta rase lepas nie tade transformer 4 pasal megatron mati trok,, sentinel pown..


oh yang paling aku kagum cter nie,, semue jadi hero,, dari robot yang paling kecik 2 ekor ue,, bumblebee,, iron hide,, optimus prime,, witwicky,, perempuan ue,, tanpe sala sorang mesti autobot kalah..


k lah,, danak balik dah..


sepi tanpa kata

2 comments:

Nur Elyana said...

wow..bestnya ea jln2.. nice picta..

akuamir said...

best,, best!!
tanx..