Sunday, April 30, 2017

Broga new trail

29 April 2017

Re-tawan bukit broga. 1st time naik April 2015. Ni 2nd time, trail baru. Trail baru ni jalan makin luas, mudah sket kalau ramai sangat nak naik, tapi banyak lalang ditarah la nak buat jalan. Dan rasenye macam lagi shortcut dari dulu, skejap je da sampai puncak even stuck ramai org tadi. Tak sampai stengah jam.

Yang bestnye bukit broga ni banyak view, sebab puncak die yang takde pokok. Bukit2 or gunung2 lain susah kot nak cari view, tapi broga boleh dapat 360° view. Tapi lalang kalini da tak secantik dulu, banyak macam semak siket.

No comments: