Tuesday, October 16, 2012

IIUM gombak?

bape puluhan juta saat dah aku tak update blog ni ek? kalau ikut kan banyak gila bende best nak share tapi langsung tak tershare..tapi sejak masuk UIA ta pernah lak abadikan sket gambar2 UIA ni kan, so post kali ni just nak masukkan gambar2 bangunan U yang katenye antare bangse lah kan..


zass..








setiap jumaat imam lain2,ade dari US, palestin pon, bahase kebiasaan khutbah bahase arab, ngan BI..



tasik belakang mahallah(hostel) leh main kayak free kat sini


stadium, ade swimming pool ngan gym skali la











KICT, ni je bangunan yang seni binenye macam bangunan malaysia yang lain, tapi tetap cantik la..




hasil kajian, memang cantik la bagi aku tempat ni,, tapi kami ni pelajar foundation je baru, pra-U la kot, tapi kebanyakannye memang kami ikut peraturan dak degree la,, mehehe.. senanye dak foundation UIA dok kat UIA petaling jaya,, tu yang kami kat gombak tak ketat sangat peraturannye..

ade gi kelas pakai t-shirt,, motor boleh bawak, boleh keluar U hari hari, balik lewat gile pon takpe, pakai baju melayu ke kelas takpe, ade yang bawak kete, bole fly ke r&r hari hari,haha.. ape banyak la senanye kelebihan kat sini.. aku pon da malas na menaip,haha... kbai.. -____-

13 comments:

Cik Nur said...

patutlah lama xdengar kabar berita...
dah smbung study rupanyaa..!

aku HaniAsyira said...

dah lama xg sini.. selalu lalu je

CekbOlat-bOlat said...

pejam mata aku tgok . *jeles*

berhabuk gilaa blog kau . haihh untunglahh

dear yayah said...

pernah berangan nk masuk uia dl.. tp bila dh dpt, x nk g plak.. asasi je pn time tuh.. #theroadnottaken

leEza said...

owh. untunglah dok gombak. dok pj ni nak klua pon susah. hew3

Yana Libra said...

lame gile tak update~

Firdaus Osman Sawadi said...

banyak pic jer amiau, kenapakah? but still berhabuk lagi hikhik

Hanamiko Sakura said...

memang nampak antarabangsa la.. hehe

Cik Anis said...

lama juga tak melawat sini :P

widiea azira said...

laaa dh sambung study ke? lawa betul. .kalo ade event pape nk p bertenggek lah haha. cantik

smilenajah93 said...

ehem ehem ! macam kenal la tempat ni :P

akuamir said...

kah kah, smile najah dah datang!

Ainn Hazwany said...

Oh UIA ! CAntik tuuu !

pssst : Jom ! dah update dah :D