Monday, June 6, 2011

Mana awak ha,, mana awak??

tahu tak sekarang pukul 4 pagi,, tahu tak saya tunggu awak,, mana nya mana nya?? janji semalam ahad malam,, phft..

oke,, lukisan sangat hodoh

saya mengantukk,,, good bye dah nak balik hostel...


p/s: ohh,, ta cakap awal2 apa pasal?? :p

Sunday, June 5, 2011

RUTIN CUTI SMINGGU NI

oh,, maap gambar nie ta berkaitan..




khamis- 26 may 2011
balik dari hostel ari khamis ue,, aku teros layan komp aku,, ah alhamdulillah mase ue abg aku pegi interview kat batu pahat,, senang la daknye dapat komp,,haha.. sebulan ta on9,, apa lagi kan,, tapi kalau asek on9,, boredem strike,,haha..

eh,, mane komp nye? private lah kot kan..

jumaat- 27 may 2011 
dah balik kampung,, mmg ta lame la aku dapat hadap komp,, tapi aku rase da berbulan bulan aku ta balik,, elok sangat lah kan balik sekali sekala,, elok sangat kan :p lagipown kazen aku kawen mase ue,, ye kazen saya yg gurl,, sebelah mak..

hah?? di Paris huh? manadaa
oke,, klo dah name kazen terdekat yang kawen,, mmg busy lah sampai 2 hari ea? tah la ta kire.. then hari isnin itu baru aku balik rumah,, sampai pkol 10 malam di melaka,, haish..

selasa- 31 may 2011

keyh,, hari ini aku pergi library bersama adli ngan naim dan aku jumpe gak mmber2 lame sket,, dah aku post dekat sini.. dalam hari ini,, dapatlah aku siapkan keje PI,, dan SJ sahaja,,haha.. tapi MM dah disiapkan sekali..

gambar sekadar hiasan

rabu- 1 jun 2011

hari ini ramai kluar ke bandar,, tetapi aku na g jumpe doktor gigi,, sminggu sebelum exam final sem 1 sebenarnye aku dah mule sakit gigi geraham.. lepas jumpe doktor nie,,  pergh sampai skunk ta sakit2 lagi..
na taw ape dye buat?? tgok lah..

bawah






bawah lagi




lagi bawah





orang kata bawah lagi




aaaarrrghhhhh

khamis- 2 jun 2011

arnnie aku pegi Dataran Pahlawan(DP) menghadap cinema.. klo blom tau,, cter nie aku tgok..

wooaa,, pandangan dari taming sari

klo tataw,, DP berada di bawah padang itu,, huge one :)

wayangnye ade kat dalam carefour ue,,, u see the Golden Screen Cinema tag there right? there it is..
aku kluar ngan naim,, adli,, aliff irfan.. aku jumpe skali syukri asar.. juge ade jumpe jiea cili pedas.. dye tengok cter karak.. tapi ramai sangat kate "jangan tengok karak" aku rase ramai kecewe pasal expect dahsyat + best giler le..

jumaat- 3 jun 2011

aku na g library,, tapi kang leceh plak na g solat jumaat,, so dok umah je,, g masjid nie yang dah lama gila aku ta smayang kat sini.. hah,, dak2 sukarelawan time sukan suzon tawon lepas pena pegi solat jumaat kat sini..


uuu,, kalau anda sedar,, banyak masjid kat melaka binaan camni kubahnye(kubah ke?)

sabtu- 4 jun 2011

dah,, dah penat dah,, saya mau duduk di rumah,,haha.. oke fine,, bro  gune komp,, aku gune laptop dye pula... melayan FB,, tapi tiada teman chat dan sangat bosan actually.. tengah malam itu nawa on9 dan have short chat only,, phhheewww,, long time no chat..

hoi,, right-click suda rosak

ahad- 5 jun 2011

sekali lagi,, tidak tahu apa mahu buat,, oh dah mule packing2 sket,, get ready(ta yakin) 4 tomorrow,, pulang ke maktab dan berjihad,, my final sem in zaman persekolahan.. semester akhir pakai baju skolah maktab.. dan hanya melayan lah ini..

heh,, suda la ngan blog kau

dan juga blog2 yang terbaik dari ladang... :)
adios..

p/s: isnin- 6 jun 2011 back to hostel





Saturday, June 4, 2011

PRICE OF A PEN = LIFE

Lost your pen=no pen
No pen=no notes
No notes=no study
No study=Fail
Fail=no diploma/degree
No diploma/degree=no work
no work=no money
no money=no food
no food=you get skinny
you get skinny=then you get ugly
Ugly=no love
no love=no marriage
no marriage=no children
no children= alone
alone=depression
depression=sickness
sickness=death



p/s: dont ever lost your pen.. dont take it easy

TIUB BELON



videokeman mp3
Vox Populi – 30 Seconds to Mars Song Lyrics


k fine,, tiup belon eh? tah knape ttbe kliru lak eje tiub ngan tiup,,hahah..




tak,, bukan tiub + belon(kapal terbang ue) =,=




aku na cter satu bende yang agak aku malu ngaku..
AKU TAK GETI TIUP BELON!
bler aku mule tiup belon,, sparuh mati aku rase aku tiup,, angin ue masuk balik dalam perut aku then macam na meletup,, watdehelmet





sebab itu masa persiapan hari guru artu,, mase dok kat stage sebelum tangge ue,, eli ngan haz tukang tiup nye,, aku tukang hulur ngan masukkan belon dalam plastik,,.. si eli hulur aku belon,, aku cume gelengkan kepala..

oke,, malu gila na cakap ta geti tiup,, aku tiup blakang org je,, pasue gagal aku buang belon itu,,wahaha..



p/s: camne na blajau tiup belon ha?

Friday, June 3, 2011

X-MEN 1ST CLASS




videokeman mp3
The Lazy Song – Bruno Mars Song Lyrics


cter x-men 1st class best arh..sape lom tgok,, sape yang minat x-men,, yang taw pasal x-men,, amatlah digalak-galakkan menonton di pawagam berdekatan anda.. while stock lasts!!

*amaran kpade ibu mengandung,, encing manis,, obesiti,, darah high,, dok jauh sket



cter nie aku rase b4 cter x-men origin wolverine,, sebab kalau anda tgok mase akhir cter ue,, prof x datang dah botak,, dah pakai kusi roda.. but then mase cter 1st class nie,, b4 segalenye,, before he was prof w x,, before he was magneto.. ade satu musuh name shaw,, dye nie yang penyebab magneto dapat kuase sebab dye bunuh mak magneto.. dye lak ade kuase serap kose yang org gune kat dye,, pasue gune balik..


yang paling depan kiri nie magneto yang kanan dye prof x,, kawan bek


charles xavier(prof x) ngan eric(magneto) gabung cari ramai lagi mutan,, tok kalahkah shaw yang na tawan dunie sebab yakin manusia takan trime mutan kat dunie.. dipendekkan cter,, last magneto dapat bunuh shaw,, tapi dye terpengaruh ngan kate shaw,, dye taknak masuk masyarakat sampah manusia,, dye nak buat group fb sndri,, mase ue last dye terpisah ngan kawan baik dye,, prof x.. peluru askar tembak kat magneto magneto pantulkan secare tak sengaje kene kaki bahagian pinggang prof x,, ue yang buat prof x gune kusi roda..

magneto amek topi shaw yg gunenye untuk elak dari fikiran diceroboh prof x,, alah!! susa la na berak cter,, tgok ah,, best ah...


ini topi shaw asalnye,,




oh ye wolverine ta join group nie,, tapi time magneto ngan prof x cari mutan2 sluruh dunie,, dye jumpe wolverine kat satu bar,, tapi wolverine halau dengan kate

"FUCK OFF YOU MOTHERFUCKER STUPID BITCH"



ue yang dye ta masuk,, rasenye mase ue dye lom start cter wolverine lagi.. so,, maybe tawon depan ade lagi kisah nye,, ini sume baru sejarah penerbitan how x-men begin,, pown da ckop dahsyat..


finally,, this how magneto looks like nowadays :p





Thursday, June 2, 2011

WHATS YOUR PREPARATION?



videokeman mp3
Grenade – Bruno Mars Song Lyrics


at 1.30 a.m.


~nothing,, like the other,, FB,, read blog by blog,,
  skype? no one on the line,, sometimes i feel like "why i doing all this.."


theres a lot of thing more important,, but then,, i end like this..
same as when i said i need to change,, then i realise i still the same..


for the coming SEM,, whats my preparation? whats yours?