Friday, June 3, 2011

X-MEN 1ST CLASS




videokeman mp3
The Lazy Song – Bruno Mars Song Lyrics


cter x-men 1st class best arh..sape lom tgok,, sape yang minat x-men,, yang taw pasal x-men,, amatlah digalak-galakkan menonton di pawagam berdekatan anda.. while stock lasts!!

*amaran kpade ibu mengandung,, encing manis,, obesiti,, darah high,, dok jauh sket



cter nie aku rase b4 cter x-men origin wolverine,, sebab kalau anda tgok mase akhir cter ue,, prof x datang dah botak,, dah pakai kusi roda.. but then mase cter 1st class nie,, b4 segalenye,, before he was prof w x,, before he was magneto.. ade satu musuh name shaw,, dye nie yang penyebab magneto dapat kuase sebab dye bunuh mak magneto.. dye lak ade kuase serap kose yang org gune kat dye,, pasue gune balik..


yang paling depan kiri nie magneto yang kanan dye prof x,, kawan bek


charles xavier(prof x) ngan eric(magneto) gabung cari ramai lagi mutan,, tok kalahkah shaw yang na tawan dunie sebab yakin manusia takan trime mutan kat dunie.. dipendekkan cter,, last magneto dapat bunuh shaw,, tapi dye terpengaruh ngan kate shaw,, dye taknak masuk masyarakat sampah manusia,, dye nak buat group fb sndri,, mase ue last dye terpisah ngan kawan baik dye,, prof x.. peluru askar tembak kat magneto magneto pantulkan secare tak sengaje kene kaki bahagian pinggang prof x,, ue yang buat prof x gune kusi roda..

magneto amek topi shaw yg gunenye untuk elak dari fikiran diceroboh prof x,, alah!! susa la na berak cter,, tgok ah,, best ah...


ini topi shaw asalnye,,




oh ye wolverine ta join group nie,, tapi time magneto ngan prof x cari mutan2 sluruh dunie,, dye jumpe wolverine kat satu bar,, tapi wolverine halau dengan kate

"FUCK OFF YOU MOTHERFUCKER STUPID BITCH"



ue yang dye ta masuk,, rasenye mase ue dye lom start cter wolverine lagi.. so,, maybe tawon depan ade lagi kisah nye,, ini sume baru sejarah penerbitan how x-men begin,, pown da ckop dahsyat..


finally,, this how magneto looks like nowadays :p





6 comments:

MuaR BuDak sTiLo said...

aku pernah tengok sekali je x-men ..
itupun tak habis ..satu scene je..
aku rse matrix lagi best kot ..hehe ..
weh ,ajar cmne nak download kat torrent ..nak download ni ..hehe

akuamir said...

wau,, dlu ta taw torrent ue ape,, skunk dah pandai na cari movie lak??!!haha

g kat kickasstorrents.com
cari movie,, pasue pandai2 r ko pilih download gune torrent,, amek mase lame na siap download.. na cepat ko biar komp terbukak sentiase,,haha.. lagi kau kene letakkan tempat kat mane file ue na di save lepas habis download..

klo na bantuan visual,, g la cari video tutorial kat youtube,, banyak

MuaR BuDak sTiLo said...

takpe la .
aku tahu nak wat cmne ..hehe

akuamir said...

ceh,, yang ang tanye tadi ape nye??

MuaR BuDak sTiLo said...

tidak mengapalah .lupakan =='

akuamir said...

haha,, illegal care kau