Thursday, January 19, 2012

Islam tak wajib pakai tudung,, paham bebetul

ade tak girl yang nyanyi "i'm sexy and i'm know it"..??



haha,, nah,, video terbaik ku pernah lihat camane dye berdakwah melembutkan hati orang tuk pakai tudung betol2.. ha,, hang pon same,, tengok sampai habis tauu.. ade selingan ustaz azhar idrus skali,, hua hua..



ha,, sangat best video cik beah nie,, ohsem kan kan?? bebetul makeYOUthink


p/s: sound effect dye pon best2

19 comments:

Shida Irni said...

intenet lembab la mer, tk dpt tgok video tuh -.-

liyana said...

nice~

mashitah ismail said...

mashi xdpt tgk vidoe tu di pjbt... :( ..tggu balik umah ..

:: Cik Nur :: said...

terbaikk..mmg ohsem.. :)

❖ Cik Ana ❖ said...

Best lah vidoe nie ! hehehe

Cik Nurul said...

make me think..betul la,pakai tudung ta wajib,tapi menutup aurat tu wajib ;)

AMALINA YA'AKUB said...

beah ohsemmmm...

myra azraff said...

susah nak suruh dorg ni pakai tudung..
dah nasihat punya lembut mcm downy,dah dibagi syarahan giler hebatt pon tak boleh pakai..
pompuan..pompuan...

(yg tulis ni pon pompuan..haha)

nurmujahidah said...

mmg best la video ni,, kih3

محمد شهريل القنيطري said...

haha..nice..menutup aurat wajib bg lelaki dan perempuan

EZAD AMIR said...

haiya....xleh nk bukak la vid ni...
pape pn pkai tudung x wajib kot,tp tutup aurat yg wajib..ekekeekek

akuamir said...

aiyark,, ezad amir,,-->> hang tak tgok tapi hang tau je ek,,haha

Amyra Azhar said...

hehe, bagus sgt vd ni, syg manusia tu jgn la melebihi syg kpd Allah, wajib tutup aurat :) comel betul n_n

akuamir said...

yup!! yang pesanan akhir tu sangat bagus.. :)

CekbOlat-bOlat said...

pewwitt.. thumbs up la video ney bebehh..

akuamir said...

bagus cekbolat

smilenajah93 said...

terbaiklahhhhh !! suka video nie ! hik hik ! pandai edit kot !

Mishter Izwän said...

menutup aurat yang wajib sebenarnya, so pasni tak payah pakai tudung pakai la ape2 asal kan tutup aurat

akuamir said...

smilenajah-->> yup,, power cik beah,,haha

izwan-->> yup,, tudung saji je pakai,,haha