Tuesday, July 12, 2011

*oh baudelaire*

di suatu tengah hari yang hening,, dalam perjalanan menuju berjumpe bulat and the geng,, terserempak lah aku dengan farhana oty, 'echa baudelaire, dian ngan syer bahau.. pertemuan yang disengajakan..


here,, here
di situ bermule nye bibip2 perbualan antara aku dan ecah,, apabila pertama kalinya beliau menegur aku,, ''kau melaka kan??'' ''yup,, bukit katil,, dan kau??''.. 

never ever spoken before,, so bermula dari itu.. jejak ke rumah malam itu, mulalah on9 and siapa chatting mate aku?? baudelaire yang ta henti2 memanggil aku amir hariri,, weird btol jarang org panggil aku name penoh,,haaha..


twitter,, :)
dan aku telah mengajarnya twitter dan blog nye yang dah unactive semenjak sign up lagi,, hua huaaaa..
her blog
*bangge kejap,, oke,, dah tak,, banyak merepek,,


p/s: atas permintaan kau baudelaire,,

Sunday, July 10, 2011

talk to the stranger

when i'm get bored,, i'll search anything, as at home i have 24 hours for using internet,,haha.. what i get today is,, one website that connecting people around the world randomly.. here are some of the chat of mine

with italian
there i'm talking about a video,, he is a good drawer and love playing football but sadly he cant play it, no more..



***********

another boys that i chating is from Australia,, kinda funny talk with him,,haha.. 

australian

33 years old hah??
haha,, he only 14 i'm sure when we have a long chat.. here is he..

marlon pulo

i'm just want to get a new friend okay,, around the world,,haha.. nice to meet you people :)

p/s: not all the time we got the right people! damn

Friday, July 8, 2011

a trip to malacca,, (DP) only la kot



ceh,, bajet ah jauh,, dah biase sangat jalan melaka,, ta rase ape lah kan,, tapi spesel nye dak2 KL,, Johor,, Perak ade datang join skali,, walawe..

pelajar AG bersama Gajah
1st aku sampai,, jumpe dlu oty,, baudelaire,, syer ngan dian,, baru je jumpe,, dorang na gerak dah,, kat MC mase ue,, pasue tros jmpe syuk,, bulat,, ngan nuzran,, di situlah bermulanya bibip2 perjalanan...*mata bersinar


then kat MC jumpe lah lagi paan,, mahet,, teng,, azim,, nazmi.. gerak dari MC ke MP je pkol 1 lbih dah,, ue yang jadi ape ke jadah nye tah dalam bas ue..


kat DP jumpe syameer ngan sayyid yang da sampai pkol 10.45,, pergh sian gila.. yang klakarnye,, air mcD dye,, dye dah refill sampai 4 kali kat mCD tu,,haha.. malu betol..

2 jam lebih dye tunggu

tros g lepak mCD,, makan sket je,, manada banyak,, tapi main refill2 air jugak,,hahaha..


no description

lepas refill air,, jalan lg g wayang tgok tiket,,

bangge ngan air refill,, :)


we're all ready kids


see how long the ticket we have

mengisi ruang kekosongan sebelum movie start,, kami menunaikan kewajipan,, oh adakah riak ini??


DreamBox

oh bukan!! bukan dream box wajib,, silap2..


apsal cam ade yg ta kene ngan pic ni ek?


pasue cter start la kot..

bumblebee,, sentinel,, optimus

cter nie macam cter avatar sket,, bermule ngan banyak cakap,, tapi last2 aksi giler and ade gak yg buat org rase touching,, pasal witwicky ngan awek dye n pasal dye ngan bumblebee.. cter da best dah,, aku ta rase lepas nie tade transformer 4 pasal megatron mati trok,, sentinel pown..


oh yang paling aku kagum cter nie,, semue jadi hero,, dari robot yang paling kecik 2 ekor ue,, bumblebee,, iron hide,, optimus prime,, witwicky,, perempuan ue,, tanpe sala sorang mesti autobot kalah..


k lah,, danak balik dah..


sepi tanpa kata